Een kleine kras of deuk? Dat is snel gefikst dankzij onze Quick Car Fix-aanpak!


Vecarro repareert kleine schade aan uw auto kwalitatief en voordelig terwijl u ter plaatse kunt wachten. Wij trakteren op een kop koffie en uiteraard ook op gratis wifi. En uw wagen? Die is zo gefikst.

Ons team herstelt kleine beschadigingen aan het koetswerk of het interieur tot in de kleinste puntjes met ‘Small Area Repair Techniques’ of ‘SMART Repair’. Dit zijn slimme, innovatieve en milieuvriendelijke technieken die speciaal ontwikkeld werden voor een snelle, kwalitatieve én kostenbesparende herstelling, zodat uw auto in een ogenblik weer oogt als nieuw.


Assisto: het aanrijdingsformulier op uw smartphone


 
 

Onze Quick Car Fix-service is ideaal voor:


logo Kleine carrosseriereparaties


Een kras op uw wagen? Een kleine deuk? Dat is gauw gebeurd, maar met de Quick Car Fix van Vecarro ook weer snel hersteld. En voordelig, volgens de vooraf afgesproken prijs. Voor u het weet is uw voertuig weer piekfijn in orde.

Prijzen :

  • Lakreparatie vanaf € 169
  • Polijsten vanaf € 39
  • Uitdeuken zonder spuiten vanaf € 90

logo Bumperreparaties


Heeft uw bumper een kras, een deuk of zelfs een scheur? Vecarro zorgt steeds voor een kwalitatieve en onberispelijke herstelling van uw bumperschade, zowel voor bumpers met een kunststoffen als een metalen ondergrond.

Prijzen :

  • Lakreparatie vanaf € 169
  • Polijsten vanaf € 39

logo Velgenreparaties


Vecarro geeft uw beschadigde velgen een nieuw leven! Terwijl u van een kop koffie geniet, reinigen, schuren en spuiten we de velgen, tot ze er weer als nieuw uitzien.

Prijzen :

  • Per velg vanaf € 99

logo Koplampen


Door de zon en door krassen verslechtert de lichtopbrengst van uw koplampen na verloop van tijd. Dat vergroot de kans op een ongeval. In een uurtje tijd polijst en herstelt Vecarro uw koplampen. Vernieuwde veiligheid zonder de hoge kosten van een volledige vervanging.

Prijzen :

  • Per koplamp vanaf € 99