Carrosseriegroep Vecarro


Isabelle Vermeire had niet meteen iets met auto’s toen ze ging studeren. Maar heeft, sinds zij in 2011 het familiebedrijf Vecarro heeft overgenomen van haar vader Marc, wel álles met uw wagen. Bestuurders en vlootverantwoordelijken maximaal ontzorgen dankzij een high-end service. Professionele en vakkundige medewerkers die zowel administratief als technisch iedere dag opnieuw net dat tikkeltje verder gaan. Een integer en duurzaam bedrijfsbeleid. Samen met haar team, maakt Isabelle zo iedere dag het motto van haar vader waar: Vecarro, een geluk bij een ongeluk.


Kwaliteitsbeleid


Eurogarant


Met Eurogarant beschikt Vecarro over hét kwaliteitslabel van de carrosseriesector. Het is uw garantie op een onberispelijke aanpak van uw schadegeval.
Febelcar Carrosserie


Ons bedrijf maakt deel uit van de wettelijk erkende beroepsfederatie Febelcar (Koninklijke Belgische Federatie van de Carrosseriebedrijven).


Duurzaam repareren


Vecarro hecht veel belang aan duurzaamheid. Daarom zijn wij actief aan het werk om al onze vestigingen te voorzien van het label Duurzaam repareren. Zo dragen wij ons groene steentje bij.Vecarro tevredenheidsmeting

Tevredenheidsmeting


Hoe tevreden bent u van onze service? Na de herstelling van onze wagen kunt u uw ervaring via een tevredenheidsmeting met ons delen. Wij vertalen ze vervolgens naar onze dagelijkse werking.

Eurogarant Smart


Vecarro heeft niet alleen oog voor het comfort, maar ook voor het budget van zijn klanten. Kleine autoschade kan niet alleen snel, maar ook voordeliger worden hersteld via Smart Repair. Dit zijn alternatieve en innovatieve hersteltechnieken en gereedschappen voor de herstelling van kleine schadegevallen.
Digitalisering


Vecarro maakt gebruik van de nieuwste tools om alle vestigingen voortdurend met elkaar te verbinden en te laten communiceren. Het is de kers op de taart van onze high-end klantenservice.

Duurzaam Ondernemen


Het Voka Charter Duurzaam Ondernemen biedt ondernemingen de mogelijkheid duurzaam ondernemen concreet vorm te geven. Elke onderneming uit eender welke sector en van verschillende grootte kan dankzij het VCDO op eigen maat via een actieplan resultaatgericht en continu optimaliserend aan duurzaam ondernemen werken. De Duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties vormen hiervoor het universeel kader. De deelnemer legt op het einde van het jaar zijn realisaties voor aan een team van onafhankelijke deskundigen en ontvangt na een positieve evaluatie het VCDO.